logo reuniesite

Standaard functionaliteit van elke reüniewebsite

Hosting en eigen domeinnaam
Uw website wordt door ons gehost. U heeft hier dus geen omkijken naar. Bovendien bepaalt u welke .nl-domeinnaam u wilt voor uw reünie . wij controleren uiteraard wel nog even of hij nog vrij is uiteraard. Dat kunt u overigens ook al zelf op de volgende website: SIDN
Eigen Banner boven de site
U kunt uw eigen banner aanleveren zodat reünisten direct een gevoel van herkenning krijgen bij het bezoeken van de website. Meestal ontwerpen wij echter al een banner om u als klant een indruk te geven van de lay-out van uw reüniewebsite.
Keuzevrijheid in kleurstelling van de site
Om het gevoel van toen nog meer te versterken kunt u zelf bepalen wat de hoofdkleuren van de website zullen zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld de kleuren uit het school-, bedrijfs- of verenigingslogo inzetten voor uw site.
Inschrijfpagina met toegangsbewijs
Via een webformulier kunnen uw reünisten inschrijven. Na inschrijving wordt er een geautomatiseerde email gestuurd met betalingsgegevens. Als u de betaling ontvangen heeft wordt geautomatiseerd een digitaal toegangsbewijs gestuurd naar de reünist.
Overzicht reüniedeelnemers en zoekfunctie
Bezoekers van de site kunnen opzoeken wie er ingeschreven heeft. Naarmate er meer mensen ingeschreven zijn zullen anderen ook overgehaald worden om in te schrijven. Zien inschrijven, doet inschrijven!
Gastenboek
Uiteraard zullen de reünisten elkaar zowel vooraf als achteraf flink wat te vertellen hebben. Ze kunnen elkaar ontmoeten in het gastenboek. De beheerder van de site kan ook berichten bewerken of verwijderen.
Eigen teksten plaatsen op webpagina's
Voor de beheerder van de site is het mogelijk om op zeer eenvoudige wijze teksten voor de webpagina's zelf te plaatsen. U maakt en bewerkt uw teksten dus op het moment dat het u schikt.
Veilige verbinding via HTTPS
Bij een beveiligde verbinding worden de gegevens tussen de bezoeker en de server gecodeerd verzonden. Hierdoor kunnen deze gegevens niet afgeluisterd worden. Zo'n beveiligde verbinding is min of meer verplicht gesteld in de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die per 25 mei 2018 in gaat.
beveiligde verbinding
Beheerpagina
Na inloggen vindt u in het beheermenu o.a. knoppen voor:
  • Het verwerken van betalingen en het geautomatiseerd toesturen van toegangsbewijzen
  • Het exporteren van alle inschrijfgegevens van alle reünisten naar Excel
  • Het gemakkelijk mailen van allerlei groepen van reünisten (bijv. betaald / niet betaald / iedereen)
  • Een realtime grafisch overzicht van de inschrijvingen


Voor een goede indruk klikt u op onderstaande banner. U bezoekt dan een reüniewebsite die op dit moment live is.
reunievoorbeeld
arrow_drop_up